Pentru această funcție în cadrul ministerului primea aproximativ 5.000 de lei lunar, relatează România TV. Pe lângă această sumă mai primea și indemnizația de hrană.

De asemenea, Cristina Țopescu a deținut firma „La Fix Media Production SRL”, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Această firmă are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video, conform Registrului Comerțului.

Potrivit ultimului an fiscal declarat, în 2018 firma a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei. Firma a terminat anul fiscal cu pierderi de 12.937 lei.

România TV mai relatează că jurnalista ar fi avut probleme cu banii în ultima perioadă și urma să rămână fără apă potabilă din cauza datoriilor.

S-a stins din viață alături de ființele dragi

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare.