Cumpărările online de pe Okazii.ro au fost puternic influenţate de evenimentele sportive ale lunii mai. Comparând cifrele din luna mai 2012 cu cele din aceeaşi lună a anului trecut, tranzacţiile încheiate în categoriile Fotbal şi Box au crescut cu 98,20%, respectiv cu 11,76%.

"Lucrul acesta nu ne miră, pentru că peste tot în lume evenimentele sportive generează un interes sporit al suporterilor şi nu numai, pentru suveniruri, articole şi echipamente sportive", declară Costin Cadelcu, marketing manager Okazii.ro.

Comparativ cu cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cele mai căutate articole şi echipamente sportive ale perioadei au fost mingile de fotbal, cu o creştere de 147,98%, urmate îndeaproape de apărători – 144,35% şi de ghetele de fotbal – 103,22%. Mai multe detalii în imaginea din atașament –  Topul articolelor sportive căutate de români.

"În apropierea meciului dintre Lucian Bute şi  Carl Froch de pe 26 mai, ne aşteptăm la un interes sporit al românilor pentru articolele sportive ce au legătură cu boxul. Merită să amintim faptul că mănuşile pugilistului român din meciul cu Jean Paul Mendy au fost vândute în scop caritabil pe Okazii.ro, cu suma de 10.001 euro. În plus, putem observa că românii îşi respectă şi îşi susţin campionii", a adăugat Cadelcu.