Anchetă la Poliția Galați după ce doi polițiști au refuzat să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, care se credea că a fost victima unui viol, spune Mediafax.

Scena a fost surprinsă pe cameră și postată pe Facebook și-i surprinde pe agenții care stau impasibili în mașină deși în fața lor copilul stă plin de sânge în stare de șoc.

În imagini oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor dar aceștia refuză să coboare din mașină deși victima pare îngrozită și nu vorbește cu oamenii care s-au oferit să o ajute. Fata este transportată la spital în cele din urmă iar cel care a postat filmarea confirma faptul că victima fusese violată. Acesta s-a declarat revoltat de reacția sau mai bine zis lipsa de reacție a polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții eineputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, scrie în postarea de pe Facebook.