Nelu Vlad de la formația Azur și soția sa, Maria, au sărbătorit 47 de ani de la căsătorie. Cei doi au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță unde au povestit despre viața de căsnicie.

Nelu Vlad și Maria au fost invitații emisiunii La Măruță. Artistul a dezvăluit mai multe situații grele petrecute în căsnicia sa. Soția acestuia, Maria, a trecut printr-un moment de cumpănă, când a stat în comă timp de o săptămână, în urma unor probleme de sănătate.

Soția lui Nelu Vlad a ținut să menționeze și o coincidență puternică. Aceasta a intrat în comă în aceeași zi ca și cântărețul Gabriel Cotabiță, în urmă cu șase ani.

”Maria: De vineri până miercuri am stat în comă. A fost greu, dar acum sunt bine, sunt cu copiii, fac mâncare.

Nelu: Când a sunat telefonul cu numărul ei, am crezut că a murit. Am zis ”alo, si am auzit o voce, ”Ioane”! I-am zis: ai înviat?

Maria: Am șase ani jumate de la operatia aceea. Tot pe 8 mai a intrat în comă și Cotabiță, am intrat și eu în ziua aceea în comă, o coincidență. Acum sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Trăiesc pentru copii și pentru soț, am aparatul cu oxigen mereu lângă mine. Vreau să trăiesc pentru nepoti. Mi-ar părea rău să plec acum”, au fost mărturisirile celor doi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Întrebată și dacă știe piesa ”Mona”, poate cea mai celebră a formației Azur, aceasta a dat un răspuns absolut neașteptat.

”Eu nu știu melodia Mona, nu mă pune să cânt”, i-a spus Maria lui Cătălin Măruță.

Gabriel Cotabiță are iar probleme de sănătate

Gabriel Cotabiță se confruntă iar cu probleme de sănătate, după ce în urma cu șase ani artistul a suferit un stop cardio-respirator. Atunci, artistul a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Și-a revenit cu greu, după luni întregi de spitalizare.

Din păcate însă, artistul se confruntă în prezent cu alte probleme de sănătate, fiind internat la spitalul Colentina din Capitală. Artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au spus pentru Impact.ro surse din spitalul Colentina.