Dezvăluirea momentului despre căsnicia lui Marius Elisei cu Oana Roman. El a făcut dezvăluiri șoc despre implicarea fostei soacre. Este vorba de soția fostului premir, Mioara Roman.

Marius a recunoscut ca el a fost cel care a facut primul pas și că Oana a fost de acord. Totul a fost cauzat de conflictele prin care treceau in ultima perioada.

Marius Elisei a venit în studio la PRO TV, la Cătălin Măruță și a făcut declarații despre divorțul de Oana Roman.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”, a spus acesta.

Divoțul de Oana Roman nu a fost ușor

”Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a declarat Marius.

Cu toate acestea, în decembrie, Oana Roman și Marius Elisei au încheiat relația, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui.

”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat fostul sot al Oanei Roman.

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana.

”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

În cadrul interviului, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Marius Elisei dacă fosta lui soacră s-a împlicat în divorț, iar răspunsul acestuia a fost următorul: “Nu. În certurile noastre și în discuțiile pe care le-am avut nu s-a implicat nimeni altcineva. Nici părinții mei, nici rudele mele, nici prietenii noștri, nici familia ei”.

El a recunoscut, însă, că nu i-a fost deloc ușor să locuiască într-o casă împreună cu trei femei din generații diferite.

“Îți dai seama, un bărbat să stea între trei femei și toate fiind dintr-o categorie diferită, a fost mai complicat. O iei ușor razna, dar nu acesta a fost motivul despărțirii”, a declarat Marius Elisei “La Măruță”.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea