Oana Roman a dezvăluit totul! Ce relație e între ea și Pepe

După șase ani de căsătorie, cu puțin timp înainte de Crăciun, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că vor divorța. Deși trece printr-un perioadă dificilă, vedeta recunoaște că viața ei ar fi mult mai grea dacă prieteni ei apropiați nu ar susține-o. Printre ei se află și Pepe pe care îl numește „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”.

Având în vedere că acum se înțeleg mai bine ca niciodată, Oana a petrecut Sărbătorile în compania lui Pepe, și el în prezent parte dintr-un divorț.

“Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia.

Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat.

Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni televizate.

Am înțeles cât de important este să ai oameni în jurul tău

Oana a vorbit și despre starea ei de spirit după divorț: “Norocul meu pe lumea asta este că eu nu sunt singură. Nu sunt singură pe lume deloc și de sărbătorile astea am înțeles încă o dată cât de important este să ai oameni în jurul tău, care să te iubească, care să fie lângă tine, care să te primească, care să facă zid în jurul tău, să te susțină și să te facă să te simți protejat și în siguranță.

Este foarte, foarte important”, a precizat Oana Roman.