Gata, s-a produs divorțul anului. Lumea mondenă este în stare de șoc. S-a întâmplat chiar astăzi, în urmă cu câteva ore. Cei care au decis să pună capăt căsniciei sunt extrem de cunoscuți. Este vorba de Oana Roman și Marius Elisei.

Cei doi au divorțat astăzi la notar. Cu câteva ore înainte, fata lui Petre Roman făcea anunțul pe Instagram La rândul său, Marius a publicat un selfie.

”Am o întâlnire, am o ședință… Și e o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce”, a spus Oana Roman, pe Insta Story.

Cu câteva ore înainte de despărțirea oficială, Marius Elisei a publicat pe contul său de Instagram un selfie. La descrierea pozei, însă, a pus mai multe emoticoane cu pupici și îmbrățișări.

Ce a provocat divorțul anului

Despre motivele divorțului s-a scris mult. Oana Roman a povestit, în cadrul unei emisiuni, care este motivul pentru care cei doi vor merge pe drumuri separate.

”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani.

Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, de Kanal D.