Divorțul anului este pe cale să se producă. Oana Roman a înaintat cererea de divorț. Vestea a picat ca un trăsnet, mai ales că părea că lucrurile s-au îmbunătățit în căsnicia ei.

Oana Roman a dat detalii cutremurătoare în timpul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena 1. Fiica fostului premier a declarat că a înaintat cererea de divorț. În cadrul interviului, ea a precizat că relația cu tatăl fiicei sale este “ extraordinar de ok” . În plus, acesta o și ajută atunci când are nevoie.

“Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r.: dacă se va împăca cu Marius Elisei). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii “XNS”.

Oana Roman, vești bune în urmă cu câteva săptămâni

Vestea separării oficiale a șocat pe toată lumea. În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman spunea că relația cu soțul ei este mai bună. Mai exact, Marius Elisei ar fi trecut la sentimente mai bune. Cei doi ar fi reluat legăturile. Asta, după ce Oana Roman s-a plâns că nu mai există nicio punte de legătură. Marius Elisei și-a reconsiderat atitudinea însă. Acest lucru s-a petrecut de dragul celei mici. Fiica lui Petre Roman a povestit că trebuie să ajungă în multe locuri. Din acest motiv, ea l-a rugat pe tatăl fetiței să aibă grijă de ea. Marius Elisei a fost extrem de receptiv.

„Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana pe Instagram.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.