Oana Roman a ajuns, vineri, la spital cu fiica sa, iar medicii au decis să o interneze imediat pe micuţă. Oana Roman şi Marius Elisei tocmai ajunseseră cu fiica lor la munte, unde și-au rezervat bilete pentru vacanța de Revelion.

Revenire intempestivă în Capitală

Vedeta s-a întors în Capitală, după ce starea de sănătate a fiicei sale s-a înrăutățit. Isabela a făcut febră extrem de mare, iar Oana Roman și soțul său au decis să o aducă la un spital privat din Bucureşti.

Virusul gripal a făcut ravagii în organismul micuței lor, care, momentan, se află internată și este sub stricta observație a medicilor.

Mesaje de încurajare

”Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament. Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize! Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana Roman pe Instagram, conform romaniatv.net.

“Doamne ajută să treacă repede”, “Ooo, draga de ea… muultă sănătate, pui drag”, “Sănătate multă! Adevărul este că dacănu ai sănătatee, nu ai nimic!” sunt doar trei dintre comentariile pentru Oana Roman.