Apar date noi în divorțul anului. Oana Roman a dezvăluit ce s-a întâmplat în urmă cu doar puțin timp. Este vorba de atitudinea soțului ei față de noua situație. Mai exact, Marius Elisei se pare că a trecut la sentimente mai bune. Cei doi ar fi reluat legăturile. Asta, după ce Oana Roman s-a plâns că nu mai există nicio puncte de legătură. Marius Elisei și-a reconsiderat atutudinea însă. Acest lucru s-a petrecut de dragul celei mici.

În urmă cu o săptămână, Oana  susținea de pe Instagram că nu păstrează legătura cu Marius Elisei. Fiica fostului premier s-a plâns că fostul soț refuza să vorbească cu ea.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu așocat întrega opinie publică. Cei doi au decis să pună punct după o relație de șase ani de zile. Oana nu și-a dorit acest lucru. Mai mult chiar, ea a spus că Marius Elisei nu vorbește deloc cu ea.

„Eu mi-aș dori să vorbim, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, se plângea Oana Roman, în urmă cu câteva zile.

Oana Roman a cerut ajutorul fostului soț

În urmă cu câteva zile, Oana a anunțat vestea cea mare. Ea a dezvăluit că fostul soț a reluat legăturile cu ea. Oana Roman a dezvăluit, tot pe Instagram, că are o zi plină. Ea a povestit că trebuie să ajungă în multe locuri. Din acest motiv, ea l-a rugat pe tatăl fetiței să aibă grijă de ea. Marius Elisei a fost extrem de receptiv.

„Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana pe Instagram.