Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la divorț, după ce cu doar câteva zile înainte de Crăciun au ajuns la o nouă separere. Se pare că cei doi și-au spus adio și nu mai există nicio șansă de împăcare, după ce nici măcar nu își mai vorbesc.

Cum parcă nu ar fi fost destule separări în showbiz în 2020, iată că doar cu câteva zile înainte de trecerea în noul an Oana Roman a anunțat că ea și cu Marius Elisei, soțul său, s-au certat, iar aceștia s-au despărțit, scrie spynews.ro.

Vedeta a povestit pe pagina sa de socializare că tatăl fetiței sale a plecat de acasă cu tot cu firma pe care o aveau împreună, dar care în acte era doar a lui Marius Elisei, iar aceasta a fost nevoită să le dea o explicație fanilor, după ce nu a mai spus nimic despre afacerea în care spera atât de mult!

Oana Roman a anunțat că ea și cu Marius Elisei și-au spus adio, iar sărbătorile de iarnă le-a petrecut doar alături de fiica sa, dar și câțiva prieteni, dar și mama ei! Lucrurile se pare că nu se îndreaptă deloc, asta pentru că Oana Roman a mărturisit pe pagina sa de socializare că ea și cum Marius Elisei vor ajunge la divorț, deoarece nici măcar nu își mai vorbesc, iar așa este cel mai bine pentru ei!

”„Eu mi-aș dori ( n.r să vorbesc), pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”, a spus Oana Roman pe Instagram!
Vedeta a mărturisit că nu știe moment sub ce formă va avea loc divorțul, însă acest lucru este mai aproape ca niciodată, căci nu s-a schimbat nimic de când s-au separat.

Trebuie să vă reamintim că în trecut cei doi s-au mai certat, însă la scurt timp s-au împăcat. De data acesta încă nu s-a produs marea împăcare, și după spusele Oanei Roman, nici nu se va întâmpla asta.

”Deznodământul acesta va fi doar că nu știu sub ce formă și când. ( n.r despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a mai spus Oana Roman pe contul său de socializare.