Telekom România a încercat, în 2014, să vândă celebra clădire Palatul Telefoanelor din centrul Bucureştiului, fără succes. Imobilul a fost  scos pe piaţă la pachet cu Tandem, o clădire de şapte etaje construită pe un teren în suprafaţă de 5.000 mp, localizată în spatele Palatului Telefoanelor, şi cu un teren de 1.783 mp de pe strada Matei Millo, din aceeaşi zonă. Preţul de pornire a fost stabilit la 21,6 mil. euro.

Cătălin Marinescu, preşedintele ANCOM, a declarat că această clădire ar fi sediul ideal pentru instituţia pe care o conduce, iar în proiectul de buget pentru 2016 au fost alocaţi 15,5 milioane de euro pentru achiziţionarea ei.
“Este o clădire simbol, nu am vrea să i se schimbe destinaţia şi în plus ar fi potrivită pentru utilizarea ca sediu ANCOM”, a declarat Marinescu. Statul are drept de preempțiune în ceea ce priveşte achiziţionarea Palatului Telefoanelor. Cu un preț de pornire de 10,7 milioane de euro, Palatul Telefoanelor este o clădire construită în stilul art deco și are o suprafață utilă de 12.000 metri pătrați. Clădirea se află pe lista monumentelor istorice din anul 2004.

ANCOM are în jur de 300 de angajaţi şi își desfășoară activitatea într-un imobil închiriat, iar contractul de închiriere se apropie de final.