In momentul in care vizionezi o partida chiar si de cateva minute si te decizi sa pariezi live pe aceasta, sansele de castig sunt vizibil mai mari decat daca ai miza live doar pe baza scorului, fara sa ai acces la alte informatii, precum calitatea gazonului (daca vorbim de fotbal), gradul de oboseala al echipei/jucatorului, atmosfera din tribuna, si ea un factor chiar mai important decat ar crede multa lume.

 

Fiindca tot am amintit de fotbal mai sus, este aproape obligatoriu sa vizualizezi o anumita partida daca doresti  sa pariezi pe ea. Asta deoarece, in cazul in care nu o faci, singurul element important care te-ar influenta in plasarea pariului ar fi scorul de pe tabela si, eventual, daca o echipa joaca in inferioritate numerica. Ori inainte de a plasa un pariu live pe fotbal trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, nu doar de scorul de pe tabela, aspecte pe care nu le poti observa decat vizualizand partida in transmisiune directa.

 

Cum putem vizualiza o transmisiune in direct la o casa online?

Dintre cele 17 case de pariuri licentiate in Romania, mai putin de jumatate dispun  de transmisiuni in direct. La toate acestea putem consulta programul transmisiunilor pentru acea zi, program aflat in sectiunea de pariuri live. Tot acolo putem viziona si partidele, cele transmise in direct avand un semn distinctiv in dreptul lor, precum un mini-televizor sau un triunghi verde culcat ( simbolul “Play”).

 

Nu toata lumea are acces la aceste transmisiuni in direct, care reprezinta, pana la urma, o facilitate destul de mare. Doar cei care au cont la acea casa si sunt logati pot vedea transmisiunea. In plus, trebuie sa avem in cont o suma cat de mica sau sa fi plasat pariuri la casa respectiva in ultimele 24 ore, in caz contrar neavand acces la transmisiuni. Nu credem insa ca asta reprezinta o problema pentru pariori.

 

In general, observam o calitate destul de buna a transmisiunilor, fara intreruperi, lucru care ne bucura foarte mult avand in vedere ca, daca accesam un site de live streaming,  ne lovim des de aceasta problema. Singurul mic inconvenient al tuturor caselor de pariuri ce ofera transmisiuni sportive este acela ca dispun de o imagine mica, aflata in general in dreapta paginii “Pariuri Live”. Nu credem insa ca asta ne incurca prea mult, mai ales daca avem un laptop sau un telefon mobil.

 

Cunoaste casa de pariuri care exceleaza la acest capitol

Evident, nu toate casele online prezinta o oferta grozava cand vine vorba despre transmisiuni sportive, insa una le intrece pe toate la acest capitol. Este vorba despre Betano, agentie de pariuri la care se gasesc anual aproximativ 24 000 transmisiuni sportive. Cel putin aceasta este cifra oficiala, deoarece in realitate avem impresia ca sunt mai multe transmisiuni datorita faptului ca nu exista decat foarte rar un eveniment interesant neacoperit de Betano TV, fie el din fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, unele chiar mai putin cunoscute. Betano nu transmite insa doar partide de top, ci si competitii anonime de fotbal si nu numai sau turnee ITF de tenis.

 

Betano nu se remarca insa doar prin transmisiunile sportive de calitate, ci si pentru multe alte aspecte, pe care le poti consulta pe site-ul Intelbet. Menirea principala a acestuia este de a ajuta pariorii in alegerea unei case de pariuri, drept pentru care prezinta recenzia fiecarei agentii, recenzie pe care o poti vedea accesand butonul “Detalii” din dreptul casei despre care doresti sa afli informatii. Vei observa ca aceasta recenzie cuprinde informatii despre cote sau despre oferta de pariuri, insa si 3 puncte forte si 3 puncte slabe pentru fiecare casa de pariuri in parte, lucru care dovedeste obiectivitatea Intelbet.

 
  • Apeleaza la Intelbet daca ti se comite o nedreptate

De asemenea, pe pagina recenziei vei observa un buton denumit “Adauga o reclamatie”, unde poti actiona in consecinta in cazul in care consideri ca a fost comisa o nedreptate privind contul tau de catre un operator al acelei case de pariuri. In redactarea reclamatiei este bine sa specifici in detaliu problema, aici incluzand numele de utilizator sau adresa de mail folosita la acea casa de pariuri. Totodata, un print screen din care sa rezulte problema avuta ar fi ideal.

 

  • Clasamente obiective

Daca in urma recenziei nu te-ai hotarat in privinta casei de pariuri la care te vei inregistra, poate o vei face dupa studierea clasamentelor prezentate de Intelbet. Aici sunt incluse toate agentiile de pariuri licentiate, clasamentele tinand cont de aspecte precum cotele sau oferta de pariuri, atat live, cat si pre-live, in care observam ca Betano sta destul de bine. De asemenea, Intelbet prezinta casele ce dispun de aplicatie pentru mobil sau de cele care ofera bonus de inregistrare.

 

  • Organizarea unui concurs de pronosticuri

De asemenea, Intelbet este locul perfect daca doresti sa participi la un concurs de pronosticuri fara sa oferi vreo argumentatie. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

 

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.