Locuitorii din Bistrita isi vor putea face cumparaturile la noul Carrefour Express care s-a deschis in oras. Magazinul, aflat pe strada Garii nr. 48, este al noualea Carrefour Express din tara. Formatul „express” este de dimensiuni mai mici decat un hypermarket, compania incercand astfel sa se implementeze si pe segmentul supermarketurilor, in orasele in care nu hypermarket nu ar fi viabil, din cauza numarului mic de locuitori. Astfel, Carrefour poate sa acopere mai repede teritoriul Romaniei, fara a astepta prea mult ca veniturile locuitorilor din orasele mici sa creasca pana la un nivel care ar cere un hypermarket.

Supermarketul are o suprafata de 600 de metri patrati unde se gasesc in primul rand produse alimentare proaspete, consumabile, detergenti, produse de igiena.

In total, rebranduirea sub numele de Carrefour Express a fostelor magazine din reteaua Artima, prezent preponderent in vestul tarii, costa sase milioane euro. Compania isi propune ca in acest an sa termine rebranduirea tuturor magazinelor din reteaua achizitionata.

Sursa: Carrefour