Carmen Iohannis le-a reamintit românilor de măsurile pe care trebuie să le respecte, pentru a fi în continuare în siguranță în lupta infamul coronavirus.

„Purtați mască de protecție. Mențineți o distanță de cel puțin 1,5 metri față de ceilalți. Limitați deplasările care nu sunt necesare. Respectați măsurile de igienă”, a scris Carmen Iohannis, pe contul ei de Facebook.

Cum au reacționat internauții la recomandări

Chiar dacă majoritatea internauților au reacționat pozitiv, unul dintre ei a lansat un atac dur la adresa primei doamne, spunând că stresul în care trăim nu este deloc unul benefic.

„Aveti un suflet bun… se vede asta in ochii dumneavoastra, se vede cum va plange sufletul de amaraciune.. stiti ce urmeaza si va e frica …lumea asta va fi libera din nou.. mastile purtate de catre oameni fac mai mult rau decat bine !! Vorbim de sanatate ?!?

Stresul in care traim in clipa de fata oare este benefic pentru sanatatea noastra ? Panica, anxietatea sunt bune pt sanatatea noastra ?! Eu sunt artist independent si nu am fost ajutata in nici un fel de nimeni in aceasta perioada cu nimic.. oare asta e bine pt sanatatea mea mentala ?! Unde este responsabilitatea dumneavoastra fata de acest popor ?… Dumnezeu sa va binecuvanteze”, a scris un internaut.