Carmen Iohannis surprinde din nou! Ce ținută a purtat soția președintelui la slujba din Sibiu?

Președintele și prima doamnă au participat la prima slujbă ţinută în Biserica Evanghelică, după renovare. Cei doi au intrat pe poarta locașului de cult ținându-se de mână și au zâmbit când au văzut că sunt întâmpinați înainte de intrarea în biserică.

Înainte de a intra la slujbă, Klaus Iohannis  și soția lui au schimbat câteva vorbe cu oficialii Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis?

Prima doamnă a îmbrăcat un palton elegant, într-o nuanţă roz pudrat, pe sub care purta o rochie verde mini, în ciuda temperaturii scăzute de afară. Ținuta a fost asortată cu pantofi crem, cu toc mic.

De asemenea, Carmen Iohannis a impresionat și cu coafura. Potrivit imaginilor de la eveniment, aceasta și-a prins părul într-o coadă.

Ce a spus președintele la eveniment?

„Este impresionant, o lucrare mare, absolut notabilă şi cred că această mare lucrare de renovare arată că această comunitate săsească, și care numeric este mică, este activă, este vie şi, după părerea mea foarte important, arată că aici, în Sibiu, şi în această comunitate se pune mare valoare pe moştenirea spirituală, culturală şi, nu în ultimul rând, pe cea arhitectonică şi sunt foarte bucuros să văd că aici în Sibiu lucrurile merg mai departe şi oraşul arată din ce în ce mai bine”, a declarat Klaus Iohannis.

Cum a fost surprins președintele României?

Totuși, amintim că incidența din oraș era de peste 6 cazuri la mia de locuitori, lucru care facea obligatoriu portul măștii. Totuși, cei doi au fost surprinși nerespectând acest lucru.

Soții Iohannis au fost văzuți în timp ce intrau în curtea Bisericii Evanghelice ținându-se de mână, fără a purta mască. Totuși, toate persoanele care se aflau în incinta lăcașului de cult, inclusiv oficiali ai bisericii, jurnaliști și ofițeri SPP purtau regulamentar masca.