Printre targurile de Craciun cu adevarat fermecatoare se numara si cele din Anglia. Cum costul pentru bilete autocar Romania Anglia este unul mic, iar confortul unei astfel calatorii este foarte atractiv, merita din plin sa fie luata o vacanta aici.

Care sunt targurile de Craciun care merita vizitate?

  1. Winter Wonderland. Este un targ organizat in Londra, in Hyde Park. Deschis intre 17 noiembrie si 1 ianuarie, este fermecator si ofera sute de standuri cu cadouri, vin fiert si preparate traditionale englezesti, nemtesti sau chiar si romanesti. Exista plecari Romania Anglia in autocare care ajung chiar in apropierea targului, in asa fel incat sa se poata intra foarte repede in atmosfera. Pe langa standurile cu cadouri si bunatati, in acest targ exista si atractii de carnaval, muzica live, un urias patinoar in aer liber si un regat de gheata.
  2. European Christmas Market din Edinburg. Este un targ organizat de mai bine de 20 de ani si este una dintre destinatiile foarte atractive pentru transport persoane Anglia. Conform celor de la euro-trans.ro, targul impresioneaza cu ornamentele din sticla suflate manual si cu decoratiunile traditionale din lemn. Evident, nu lipsesc bunatatile cu adevarat speciale.
  3. Belfast Christmas Market. Deschis intre 19 noiembrie si 22 decembrie, este un targ tipic european, organizat in gradinile primariei din Belfast. Cei care doresc sa descopere o multime de traditii europene intr-un singur loc, au gasit destinatia perfecta. Aici poate fi gustata ciocolata belgiana, branzeturile si patiseria frantuzeasca sau carnatii nemtesti.
  4. Winchestere Cathedral Christmas Market, Hampshire. Catedrala Winchester este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Anglia. In fiecare an, peste 400 000 de turisti platesc bilet pentru a o descoperi. Intre 19 Noiembrie si 22 decembrie, aceasta organizeaza un targ fermecator intr-un cadru de poveste. Partea buna este ca vanzatorii de aici trec printr-un proces de selectie foarte riguros, asadar, produsele descoperite sunt cu adevarat interesante.
  5. Swansea Christmas Market. Si in Tara Galilor exista un targ de Craciun foarte frumos, renumit pentru mancarurile si bauturile locale. Aici poate fi gustata o ciocolata de casa delicioasa, poate fi savurat un gin infuzat cu alge marine si pot fi incercati burgerii din carne de camila.

Participand la un targ de Craciun, oricine poate sa descopere traditiile si obiceiurile unui loc. Cum transportul dintr-o parte din alta a lumii este din ce in ce mai facil iar autocarele pot ajunge cu usurinta chiar si in localitatile mai mici, merita din plin sa fie incercat in fiecare an alte targuri de Craciun. Cu siguranta, cele din Marea Britanie merita toata atentia, atat pentru frumusetea lor, cat si pentru faptul ca este foarte probabil ca in aceasta tara sa existe numeroase fete familiare.