Așa că, în timp ce unii investesc în săli de sport și în infrastructura specifică, alții învață să devină antrenori și fac schimb de experiență participând la diverse evenimente. Într-un fel, capitala României a fost pusă pe harta iubitorilor de mișcare.  

În context, Convenția Internațională de Fitness, organizată de Fitness Scandinavia este, astăzi, între cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din Europa. În cadrul evenimentului (12-13 mai), experții de top din această industrie vor prezenta cele mai noi concepte sportive, care fac înconjurul lumii la momentul actual. 

Cu alte cuvinte, evenimentul nu este dedicat exclusiv antrenorilor de fitness, ci și  tuturor celor care își doresc să obțină mai mult prin mișcare.

Potrivit datelor organizatorilor, în cadrul Convenției vor fi susținute mai multe de clase de la Cycling (indoor, traditional, mountain ride etc), Fight Klub, Intense Body Challenge, Body Revolution, până la Pilates Couple, Steel Tonic și HIIT Core Workout.

De asemenea, există posibilitatea de a participa și la o serie de seminare pe temele fitness-ului si nutriției, susținute de nume cunoscute precum Cristian Margarit, Gabriela Nedelea, Cristina Toma, Marie Vranceanu și Șerban Damian.