Revista Capital a primit “Premiul de excelenta pentru calitatea analizei pietei de capital acordat unei publicatii de specialitate”, in cadrul celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor si Bursa de Valori Bucuresti. Directorului de editorial al revistei Capital, Ionut Popescu, i-a fost decernat “Premiul de excelenta pentru promovarea cadrului legislativ favorabil dezvoltarii pietei de capital”.

Evenimentul, organizat anul acesta pe 20 noiembrie la JW Marriot Bucharest Grand Hotel din Bucuresti, a devenit deja o traditie in piata de capital, comunitatea brokerilor premiind in fiecare an persoanele si publicatiile care au contribuit la dezvoltarea si promovarea pietei de capital, dar si emitenti de pe piata bursiera. 

Este al doilea an consecutiv, si al treilea an din ultimii patru, in care revista Capital primeste aceasta distinctie din partea comunitatii brokerilor. 

Premiantii acestei editii a Galei sunt:

SIF Oltenia, la categoria “Cel mai atractiv emitent listat la Bursa de Valori Bucuresti sau Rasdaq”.

Banca Transilvania la categoria “Cel mai dinamic emitent listat la Bursa de Valori Bucuresti sau Rasdaq”.

Transelectrica la categoria “Premiul de excelenta acordat emitentului a carui oferta publica de actiuni sau obligatiuni a fost cea mai apreciata”.

Ziarul Bursa, la categoria “Premiul de excelenta acordat unei publicatii care a reflectat constant piata de capital”.

Ziarul Financiar, la categoria “Premiul de excelenta pentru calitatea analizei pietei de capital acordat unui cotidian”.

Revista Capital, la categoria “Premiul de excelenta pentru calitatea analizei pietei de capital acordat unei publicatii de specialitate”Iulian Panait la categoria “Premiul pentru cel mai bun analist economic/financiar”.

The Money Channel la categoria”Premiul de excelenta acordat unei televiziuni pentru promovarea pietei de capital”.

Radio Romania Actualitati la categoria “Premiul de excelenta acordat unui post de radio pentru promovarea pietei de capital”.

Traian Basescu la categoria “Cel mai consecvent suporter al pietei de capital”.

Siminel Andrei si Stere Farmache  la categoria” Premiul de excelenta pentru activitatea in domeniul pietei de capital”.

Banca Mondiala la categoria “Premiul Special acordat de Consiliul Bursei de Valori Bucuresti pentru prima emisiune a unei institutii financiare internationale pe piata de capital din Romania”.

Sursa: Capital 21 Noiembrie 2006