EOS 7D Mark II excelează în situații de mare viteză şi fotografiază cu un număr uimitor de 10 imagini pe secundă, la rezoluție maximă, mulţumită unui nou mecanism al obturatorului şi al oglinzii, cu 2 motoare independete, cu o durată de viaţă foarte mare, de aproximativ 200.000 declanşări și împreună cu sistemul  AF de 65 de puncte în cruce și cele două procesoare DIGIC 6, setează un nou punct de referință pentru viteză electrizantă și putere.

EOS 7D Mark II realizează zece capturi complete de 20,2 megapixeli într-o singură secundă iar cu urmărirea prin focalizare automată subiectul rămâne în clar dacă trece cu viteză prin cadru. De la comenzile de fotografiere şi sistemul de focalizare şi până la vizor, toate pot fi personalizate complet în funcţie de nevoile fiecărui utilizator, având control deplin când vine vorba de apăsarea butonului declanşator.

Canon EOS 7D Mark II are un corp protejat împotriva intemperiilor şi rezistent la lovituri. În plus, cu sistemul GPS încorporat, permite etichetarea fotografiilor în funcţie de locul în care vă aflaţi. Cu ajutorul Canon EOS 7D Mark II, se poate înregistra atât acţiunea rapidă, cât şi mişcări cu încetinitorul în Full HD. De asemenea, se poate simplifica realizarea filmelor cu ajutorul funcţiei de focalizare automată, posibilă prin tehnologia AF CMOS Dual Pixel.

”Noul Canon EOS 7D Mark II este un produs revoluţionar, destinat fotografilor dornici să surprindă acţiunea, mai ales pentru că el excelează în situaţii de mare viteză şi nu numai,” a delcarat Petronius Secareanu, general manager Canon România. Canon EOS 7D Mark II este compatibil cu o gamă largă de obiective şi accesorii din sistemul EOS.