Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum și IDXtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament. ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti fără egal şi mistere captivante din viaţa reală, într-un format modern şi atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozităților celor mai iscoditoare minţi, dezvăluind poveşti bizare de viaţă.

Grila de programe a Romtelecom include și conținut exclusiv pentru pasionații de sport, prinDolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series și alte competiții faimoase. Mai mult, în funcție de abonamentul deținut, clienții au la dispoziție și o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD).

„Prin oferta de vară, Romtelecom își reconfirmă promisiunea de a oferi conținut de calitate pentru toate gusturile.Discovery este un brand recunoscut la nivel internațional, prin urmare ne bucură că suntem singurul operator care poate oferi clienților săi avantajul de a deține toate canalele din oferta sa. Supercompetițiile disponibile în exclusivitate la Dolce Sport, dar și de celelaltecanale din grilă, fac dinoferta de televiziune de la Romtelecom una într-adevăr pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidenţial, Romtelecom și Cosmote România.

„Suntem încântaţi să anunţăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează conţinut unic din zona de mister şi suspans, consolidând în acelaşi timp portofoliul nostru şi transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul şi unicitatea conţinutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.