Cel care primește un coș cadou de sărbători are parte de o experiență unică, datorită faptului că un astfel de dar aduce laolaltă mai multe cadouri mici, ce pot fi descoperite progresiv. Astfel, destinatarul se va bucura în mod repetat, de fiecare dată când va deschide câte o surpriză.

Coșurile cadou conțin cel puțin o băutură alcoolică, ceai sau cafea, dar și gustări sau dulciuri rafinate, cât și obiecte utile, precum instrumente de scris de lux, ceasuri sau accesorii pentru băuturile preferate.

Daruri și experiențe inedite, într-un singur cadou

Fie că preferi să oferi de Crăciun cadouri corporate care să includă whisky sau coniac, șampanie sau prosecco, băuturi de la branduri românești sau străine, în această perioadă există o gamă variată de modele de coșuri cadou pe piață, cu prețuri mici, din care să te inspiri pentru ca darul de la Moș Crăciun să fie apreciat la adevărata lui valoare.

Pentru a evita aglomerația din magazine specifică de sărbători, poți comanda coșurile cadou online, cu livrare în una sau două-zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Magazinele online care comercializează astfel de cadouri oferă clienților transport gratuit, în situația în care nota de plată depășește o anumită valoare, dar și posibilitatea de livrare la adrese multiple.

De aceea, este indicat să optezi pentru magazinele cu experiență în selectarea și combinarea produselor rafinate care au ca rezultat coșuri cadou de neegalat. Astfel de magazine au pe site secțiuni dedicate pentru coșuri cadou, iar fiecare sortiment comercializat beneficiază de o descriere amănunțită ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii ale clienților.

Așa că, dacă intenționezi să le oferi partenerilor de business daruri inedite, poți opta pentru un coș cadou bogat în senzaţii gustative cu totul speciale: de la aroma caldă a unui ceai sau a unei cafele intense, la dulceața pralinelor cremoase sau a pufosului panettone, servite alături de băuturi fine, precum șampanie sau whisky.

Și cum orice an fructuos începe cu un pahar de șampanie, îi poți oferi în dar partenerului tău de nădejde încă de pe acum o șampanie exclusivistă din anul 2008, alături de deserturi premium, trufe de ciocolată, praline și ciocolată rafinată pe care să le savureze împreună cu toată familia.

Coșurile cadou, la prețuri mici, pot fi sursă de inspirație pentru Moș Crăciun, dar și pentru cei care vor să se răsfețe cu un cadou de calitate, dar fără să-și afecteze bugetul. Alegeri inspirate!