Daca pana anul trecut cadourile neimpozabile puteau fi acordate doar in beneficial copiilor minori ai angajatilor, incepand din 2016, toate societatile au oportunitatea de a oferi aceste stimulente, atat angajatilor sub forma de pachete cadou cu dulciuri daca au copii minori, cat si angajatilor care nu au devenit inca parinti sub forma de cadouri corporate.

Un lucru foarte important de retinut de catre angajatori este faptul ca toate tichetele cadou sau darurile oferite angajatilor sunt neimpozabile, atata timp cat suma destinata nu depaseste 150 de lei. Aceasta limita se aplica separat pentru tichete cadou sau pentru cadouri pentru fiecare ocazie din cele mentionate mai sus, chiar si in cazul in care parintii lucreaza la acelasi angajator. Totusi, tot ceea ce depaseste suma de 150 de lei reprezinta venit impozabil din salarii.

In afara de tichetele cadou, o mare parte a angajatorilor aleg sa le ofere angajatilor cadouri utile si practice. Societatile cu peste 50 angajati ofera in general cadouri business si cadouri pentru copiii angajatilor. Giftidea.ro este unul dintre cele mai mari magazine de cadouri, un magazin la care departamentele de marketing si resurse umane ale societatilor aleg de multe ori sa apeleze. Cu mii de pachete trimise anual, giftidea.ro a deprins toti factorii necesari pentru a satisface si multumi si cele mai pretentioase gusturi.

 

De ce aleg angajatorii Giftidea.ro?  E simplu. Magazinul livreaza cadouri pe tot teritoriul Romaniei, iar transportul este gratuit pentru comenzile din Bucuresti sau Ilfov. Livrarea se efectueaza in cel mai scurt timp, intre 48 si 72 de ore de la plasarea comenzii si confirmarea interna a platii. In plus, giftidea.ro alege sa impacheteze cadourile cat mai frumos, astfel incat sa pastreze misterul pana la deschiderea lui.

Un alt avantaj de care beneficiaza angajatorii in momentul in care plaseaza o comanda la Gift Idea este faptul ca se pot oferi discounturi in functie de volumul comandat. De asemenea, ofertele nu sunt fixe, ci se pot personaliza in functie de dorinta fiecarui solicitant, astfel incat produsele pot fi mixate in functie de buget si preferinte.

De asemenea, cadourile corporate nu sunt o optiune doar pentru angajati, ci si pentru partenerii firmei. Daca angajatilor li se poate oferi tichete cadou, partenerilor li se potriveste mult mai bine un cadou corporat. In acest caz se recomanda oferirea de cadouri personalizate, cu inscriptia firmei si eventual, o amintire care poate sa stea pe biroul asociatului, amintindu-I de relatia voastra de afaceri.

Astfel, cadourile corporate sunt alegeri foarte bune deoarece intregul proces nu se rezuma la a afla cat a costa cadoul, ci cat si cum il vom oferi. Totusi, in demersul alegerii unui astfel de cadou va trebui sa studiezi politica de oferire a cadourilor in compania respectiva si, in unele cazuri, cui nu poti sa ii oferi un cadou.