ATX (Austrian Trade Exchange) reprezintă indicele de referinţă al bursei din Viena, CECE EUR reprezintă un indice construit de bursa din Viena cu acţiuni din Europa Cerntrală şi de Est, iar RDX (Russian Depositary Index) este un indice construit pentru bursa din Moscova.

Indicii Levier sunt legaţi de performanţa indicilor suport şi reproduc mişcările zilnice ale acestora cu un factor de multiplicare (levier) fix. În plus, costul de finanţare a poziţiilor long (de cumpărare) se vor regăsi în cont.

Indicii Short sunt invers dependenţi de performanţa indicelui suport şi reproduc mişcările zilnice ale acestora cu un levier negativ. De asemenea, clienţii vor beneficia de dobândă pentru capitalul primit în urma poziţiilor short (de vânzare).

În fapt, pentru toţi cei trei indici menţionaţi au fost lansate produse cu levier de -2 (Short Index), 2 şi 4 (Leverage Index).

Astfel, pe indicele ATX, avem DoubleShort ATX (levier de -2), ATX NTR Leverage x2 şi ATX NTR Leverage x4. Similar, au fost lansate produse derivative pe ceilalţi doi indici.