FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținută de Daimler și BMW, lansează o metodă de plată inedită: ”Faci un selfie și ai o cursă gratuită!”. Descarcă aplicația FREE NOW, dacă nu o ai deja, comandă o mașină, fă-ți un selfie în timpul cursei și postează pe profilul tău de Instagram, cu TAG la contul @freenow.ro. Primești, la schimb, un voucher gratuit pe zi care acoperă contravaloarea călătoriei cu selfie și care poate fi folosit pentru următoarea cursă.

Deja te pregătești de selfie? Caută FREE NOW în GIFS pe Instagram și folosește stickerul ca să beneficiezi de călătoria gratuită și să intri în cursa pentru premiile speciale acordate zilnic prin tragere la sorți pentru selfie-urile din perioada 16 și 23 decembrie, conform regulamentului. Poți să câștigi un an de călătorii gratuite cu FREE NOW (365 curse), vouchere pentru concerte și festivaluri, pentru bilete de avion să pleci în city-break, cumpărături, SPA și cinema VIP.

Mai multe selfie-urie, mai multe curse gratuite și șanse de câștig. Pentru că FREE NOW este gratuit acum, cu un selfie.

Beneficiile FREE NOW

Fără tarif dinamic și cu posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul. FREE NOW are tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, ceea ce înseamnă control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Mai multe mașini în același timp. FREE NOW îți permite să comanzi, de pe același cont FREE NOW, mai multe curse în același timp, care să te preia pe tine și pe prietenii tăi din același punct și să vă ducă la destinații diferite.

O singură aplicație, 100 de orașe din Europa. FREE NOW îți permite să folosești o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în București și în alte peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.

Mai multe beneficii pentru șoferi. Aplicația FREE NOW are zero comision pentru șoferi. Ai acces simplu și rapid la mai multe curse, fără timpi morți și, dacă alegi să devii șofer FREE NOW, primești 20 de lei bonus pentru fiecare cursă încheiată. În plus, ai acces la mai mulți pasageri și, prin urmare, ai posibilitatea unor venituri mai mari. Și poți să-ți închei ziua de lucru cu o cursă care te duce cât mai aproape de casă, eliminând timpii morți și distanțele parcurse fără pasager.