Restaurantul McDonald’s de la stația de metrou Piața Unirii 2 a fost închis. Informația care a provocat șoc printre iubitorii lanțului de restaurante a fost oferită de DCNews. Surse citate de aceștia au declarat că spațiul a fost scos la licitație.

Conducerea McDonald’s a reușit doar să ia câteva echipamente aflate în încăpere, în prezent existând sigiliu pe uși. Potrivit surse DCNews, spațiul a fost scos la licitație.

Urmează să se vadă dacă McDonald’s va câștiga licitația și va redeschide în continuare restaurantul de la Piața Unirii 2. Conform acelorași surse, spațiul este dorit de mai multe companii.

Printre cei interesanți se află și Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume.

McDonald’s este prima companie americană care a deschis un lanț de restaurante în România. În prezent, McDonald’s deține 64 de restaurante în 21 de orașe, dintre care 28 de restaurante în București si 35 în restul țării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. McDonald’s are peste 4000 de angajaţi în România şi a fost desemnat în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.