O nouă direcție de anchetă ar putea apărea în cazul decesului Cristinei Țopescu. Astfel, Marius Chircă, reprezentantul asociației Kola Kariola, a spus, luni seară, ce a constatat când a ajuns la Cristina Țopescu acasă, după vestea morții jurnalistei.

Ceva nu se leagă

”Câinii, dacă sunt înfometați mai mult de patru-cinci zile pot ajunge la canibalism. Aseară, la 40 de minute după ce a apărut știrea cu decesul, eram la bariera pusă de poliție și auzeam de la 100 de metri cinci câini care încă mai erau în viață. Ce s-a întâmplat trei săptămâni acolo?”, a întrebat Marius Chircă.

”Erau niște elemente care puteau atrage atenția. Cunosc comportamentul acestor animale. Ele simt. Câinii nu au avut o sursă de apă. Am înțeles că au avut o sursă de mâncare. Erau niște vase cu mâncare. Dar nu are cum să trăiască fără apă. Au rezistat fără apă, dar câinii erau grași și frumoși. E inexplicabil”, a precizat Marius Chircă, în direct la la România TV.

Un mare semn de întrebare

Jurnalistul Bogdan Chirieac a reacționat în urma declarației făcute de Marius Chircă la România TV și spune că asta ar putea fi o nouă direcție în ancheta morții jurnalistei Cristina Țopescu, notează dcnews.ro.

”Omul acesta de la Kola Kariola, un ONG serios care chiar a salvat câini, dânsul ridică un mare semn de întrebare. Cum se face că erau câinii hrăniți și grași și fără apă trei săptămâni, ceea ce e imposibil ca un câine să supraviețuiască, și nu s-au mâncat între ei. Cum se întâmplă lucrul acesta? Cred că în seara aceasta ne-a lansat o nouă direcție de anchetă. E o chestie logică”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV.