UPDATE: Minora dispărută a fost depistată pe raza localității Serbestii Vechi.

Știrea inițială: Oamenii legii caută o copilă, de 14 ani, care a plecat de acasă acum două zile, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe 29 iulie, secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.

”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie, minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră”, a declarat comiarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scrie adevarul.ro.