O fetiţă în vârstă de aproape 2 ani a fost găsită decedată de poliţişti în locuinţa sa din Cernavodă, marţi, mama acesteia încercând anterior să fugă atunci când a fost întrebată unde se află minora.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, autorităţile au fost alertate prin 112 de o femeie care a spus că nepoata sa, de un an şi 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei.

„Astăzi, în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de un an şi 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, o femeie de 29 de ani care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locul în care se află minora. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă, pentru audieri.

„În interiorul locuinţei, poliţiştii au identificat trupul neînsufleţit al copilului. Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului”, se mai menţionează în comunicat. Moartea copilei este suspectă, dar, până la rezulatul necropsiei, nu se poate stabili dacă este vorba despre o infracțiune de omor.

Dacă în urma anchetei și a raportului efectuat de medicii legiști, va rezulta că fetița a fost omorâtă, autorul faptei va risca pâna la 20 de ani de închisoare.

Crimă în România

La începutul lunii, o altă crimă s-a petrecut în România. Un bărbat din Capitală și-a înjunghiat mortal fosta iubită sub ochii mamei și copilului acesteia. La ceva timp după crima comisă, bărbatul a fost găsit fără suflare după ce și-a pus capăt zilelor.

Ionel Bușă, bărbatul care a decis să-și înjunghie mortal fosta iubită, a fost găsit la trei ore de la comiterea crimei. Surse judiciare au declarat pentru gândul.ro că barbatul se afla la locuința sa de pe strada Zorelelor, din Sectorul 6 al Capitalei, fără suflare, după ce s-a spânzurat.

La momentul agresiunii, în casă se afla şi un minor de 4 ani, relatează Antena 3. Nu se ştie deocamdată dacă este vorba despre copilul celor doi.

Sursa foto: Dreamstime