O altă tragedie cutremură România. Un tânăr și mama sa, descoperiți morți de polițiștii din Constanța

Tânărul a fost găsit spânzurat de o țeavă metalică, iar mama sa era decedată, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violență pe corp, conform informațiilor oferite de surse judiciare pentru agerpres.ro

Autoritățile au fost alertate prin 112 după ce colegi de serviciu ai mamei adolescentului, profesoară la Liceul Teoretic „Ovidius”, nu au putut lua legătura cu aceasta la telefon.

Totodată, ancheta poliţiştilor la faţa locului, un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa, este în derulare la momentul redactării acestui articol. De asemenea, amintim că tragedia de la Constanța vine la scurt timp după ce o altă tragedie a cutremurat România.

Tragedie fără margini în România

Reprezentanții Poliției Județene Tulcea au transmis că una dintre surorile dispărute în Dunăre la începutul acestei săptămâni a fost găsită, joi dimineaţa, la aproximativ 400 de metri de locul în care a intrat în apă.

Mai mulţi marinari au observat joi dimineață trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete, în vârstă de 12 ani, în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri în aval de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal, conform informațiilor transmise de reprezentanții Poliţiei Judeţene Tulcea.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a transmis că în momentul de față continuă căutările pentru cealaltă fată dispărută.

La operațiunea respectivă participă şapte subofiţeri, dintre care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, toate din cadrul ISU Tulcea, iar ISU Constanţa este prezent la operaţiune cu doi scafandri.