Moarte îngrozitoare pentru o fetiță de trei ani din județul Constanța. Toate eforturile făcute de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari de a o găsi la timp au fost zadarnice.

Au fost folosiți inclusiv câini de urmă, dar și camere de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

Moarte îngrozitoare pentru o fetiță de trei ani. A fost mușcată de animale sălbatice

O fetiţă de trei ani, dispărută de acasă, a fost găsită pe un câmp, la patru kilometri distanță de locul dispariției.

Medicii au constatat decesul copilului și se pare că victima a fost mușcată de animale sălbatice.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în cursul serii de 10 iunie, în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.00, o fată, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, a plecat din localitatea Saraiu și nu a mai fost găsită.

Forțele de ordine au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinții copilului, dar și clădirile dezafectate sau în construcție, potrivit antena3.ro.

A fost găsită la o distanță de aproximativ 4 kilometri de locul dispariției

Au fost folosiți câinii de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului, cât și la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de fată.

La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar și voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției. În ciuda eforturilor depuse, vineri, în jurul orei 11.00, fata a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanță de aproximativ 4 kilometri de locul dispariției.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.