Situaţie teribilă pe litoralul românesc!

Un băieţel de numai 5 ani a dispărut, vineri, de lângă părinţii săi pe plaja Laguna din oraşul Mangalia.

Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi cât mai repede pe Chiriac Luca, de 5 ani

Imediat a fost sesizată Poliţia în legătură cu dispariţia minorului, iar oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor care ar putea ajuta în orice mod la găsirea băieţelului.

Băiatul de 5 ani se numeşte Chiriac Luca, este din localitatea Pipirig, judeţul Neamţ, iar ultima dată când a fost văzut purta un slip albastru cu negru, model Spiderman.

În continuare redăm comunicatul Poliţiei Constanţa:

“Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.30, acesta s-a pierdut pe o plajă din municipiul Mangalia.

Minorul poartă un slip albastru cu negru (model Spiderman).

De urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai I.J.J Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă.

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța.”

Alte două anunţuri pe site-ul IPJ Constanţa privind doi minori care au fugit de acasă

Tot vineri, pe site-ul IPJ Constanţa au mai fost postate două anunţuri privind doi minori în vârstă de 16 ani, o fată din oraşul Techirghiol şi un băiat din municipiul Constanţa, care au fugit de acasă. În mod similar, cetăţenii care pot furniza orice informaţii sunt rugaţi să contacteze autorităţile.

În această dimineață, 6 august a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii Postului de Poliție Lumina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei ANDREEA BURIC, de 16 ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța.

Minora a plecat, în cursul nopții trecute, în intervalul orar 22.00 – 06.00, de pe raza localității Lumina, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

La data plecării, aceasta purta pantaloni scurți de culoare neagră și tricou alb inscripționat cu textul ,,PlayStation”.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, tel: 0241/25.80.24 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

În această dimineață, 6 august a.c., poliţiştii Secției 4 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui LOGHIN ANDREI BENIAMIN, de 16 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

Minorul a plecat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, de pe raza municipiului Constanța, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

Semnalmente: Înălțime 1,75 m, greutate 60 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, față rotundă, ochi căprui.

La data plecării, acesta purta un trening alb și încălțăminte sport de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 4 Poliţie, tel: 0241/50.23.72 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

Sursă foto: Dreamstime