Comisia Europeană a anunțat că a aprobat tranzacția dintre grupurile ArcelorMittal și Liberty privind preluarea unui grup de unități siderurgice din Europa, inclusiv cea de la Galați.

Bogdan Grecu, Director General al Combinatului Siderurgic Galați a făcut un anunț extrem de important. “Am ajuns într-un moment important, în care o nouă pagină de istorie se scrie pentru Combinat: Comisia Europeană a aprobat tranzacția dintre grupurile ArcelorMittal si Liberty House după ce, în ultimele luni, a supravegheat atât procesul complex de vânzare cât și operațiunile noastre curente. Această schimbare înseamnă creșterea producției și deschide numeroase oportunități pentru noi.”, a spus Bogdan Grecu.

Procesul de transfer de proprietate se va finaliza curând. “Vom avea o nouă identitate, cea a Grupului Liberty, însă valorile noastre ramân aceleași”, a susținut director general al Combinatului Siderurgic Galați

“Toate angajamentele față de clienți sau furnizori ramân neschimbate. Cu ajutorul partenerilor noștri am reușit să ne consolidăm poziția pe piață în ultimul an, în care activitatea a fost autonomă față de ArcelorMittal. Suntem deja pregătiți să fructificăm potențialul dat de dezvoltările și modernizările anunțate de către Grupul Liberty House”. A punctat Bogdan Grecu.