Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare și pentru profanare de morminte. El este cercetat pentru răpire, viol și crimă, iar acum a fost pus sub acuzare și pentru profanare de morminte. Informația a fost dezăluită de jurnaliștii de la România TV.

„Se extinde urmărirea penală cu privire la infracţiunea de profanare de cadavre, infracţiune care nu fusese reţinută, deşi el declarase că cadavrele au fost arse în acel butoi. Nu ştiu dacă a venit răspunsul de la FBI. Nu a mai dat declaraţii astăzi, dar a declarat anterior cu privire la aceste aspecte, când a făcut acele precizări care au şocat mass-media şi opinia publică.

Fane Risipițeanu urmează să mai fie audiat încă o dată şi, în funcţie de declaraţia pe care o va da, de recunoaştere sau nu, se va proceda sau nu la o confruntare. Dacă el ar recunoaşte comiterea infracţiunii de care este acuzat, ar fi inutilă o confruntare între cei doi. Gheorghe Dincă nu are nicio obiecţie pe acest aspect. Doar Risipițeanu să vrea”, a comentat Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

El a mai dezvăluit că acesta a luat legătura cu familia.

„În momentul în care a fost de acord, a primit familia. A fost la el la arest”, a continuat avocatul, care a refuzat să spună exact despre cine e vorba.

Potrivit avocatului, Dincă susţine că a comis doar două fapte în cazul Caracal.

„Neagă celelalte violuri cu privire la cele două minore şi cu privire la acea doamnă de 49 de ani, care zicea că se uita la filme de groază. Neagă aceaste acuzaţii”, a mai spus acesta.