Astăzi are loc unul dintre cele mai așteptate momente în cazul Caracal. La sediul DIICOT are loc confruntarea dintre Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

Despre acest subiect a vorbit pe larg avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi. El a explicat că cei doi vor fi puși față în față după ce Ștefan Risipițeanu a negat fapta de viol. Potrivit apărătorului lui Dincă, există probe biologice „foarte puternice” care îl incriminează pe Risipițeanu.

„Fane susține că este nevinovat și nu are cum să-l acuze de ceva. Nu știu ce susținea Fane. El (c.n. Risipițeanu) neagă că ar fi comis fapta de viol. El (c.n. Dincă) și-a menținut declarația și acum prin confruntare o să vedem ce va ieși. (…) Știți că declarația lui Dincă este în acest sens. Alți complici nu.”, precizat Claudiu Lascoschi.

„Sunt probe biologice. Eu știam demult că există, doar că nu se stabilise despre cine era vorba. Deci probele erau demult, dar trebuia să se stabilească științific. Deci este declarația lui Dincă și probele biologice care sunt foarte puternice”, a răspuns avocatul atunci când a fost întrebat ce probe sunt care să-l acuze pe Risipițeanu, în afara declarațiilor lui Dincă.