Marius Tucă spune că probele ADN recoltate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, din butoiul unde au fost găsite mai multe rămășițe umane, aparțin Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, răpită miercuri. “Stenogramele pur și simplu revoltă până la Dumnezeu. Arată foarte clar că nu este vorba despre un criminal în serie, ci despre criminali în serie. Toți cei care au reprezentat statul român, toți funcționarii, de la cei care au răspuns la aceste telefoane și au acționat pe teren, se califică foarte bine și sunt cuprinși de această expresie pe care am auzit-o în ultimele zile: ”criminali în serie”.

Ancheta de până acum a fost apă de ploaie, cred că abia de aici înainte trebuie să aibă loc o anchetă în care să fie trași la răspundere toți cei care au încălcat legea, de la neglijență în serviciu, este vorba despre neglijență criminală în serviciu, până la cei care au fost de-a dreptul complici cu Gheorghe Dincă.

E ceasul al 12- lea pentru România, ceasul în care pentru ultima dată putem spune ”lasă că lucrurile merg și așa”, cred că de la președinte, premier, până la ultimul plutonier dintr-o comună uitată de lume trebuie să schimbe atitudinea față de cetățeanul român”, a declarat jurnalistul Marius Tucă, anunță mediafax.

Acesta spune că datele preliminarii arată că probele ADN ridicate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. “Din surse oficale anchetei, am informația că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenușa, bijuteriile și fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceșanu în proporție de 99,99%. De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinții Alexandrei și probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la fața locului. Sigur ca poate exista o contraexpertiză. Aceste rezultate vor fi făcute publice mâine, miercurii, 31 iulie. Probe care arată, în fapt, tragedia de la Caracal, tragedie care, de astăzi, aparține întregii țări”, a mai spus Marius Tucă, anunță sursa citate.