Joi dimineaţă, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost adus la sediul DIICOT. Procurorii DIICOT au de gând să-l audieze pe Dincă din nou, pentru a clarifica anumite aspecte. Cererea pentru reaudiere a fost făcută chiar de suspect, care, după luni de zile de anchetă, vrea să-şi schimbe declaraţia şi spune că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Surprinzător este că Dincă ar vrea, se pare, să dea vina pentru moartea tinerei pe Ştefan Risipiţeanu, bărbatul care ar fi violat-o şi el pe Luiza după ce l-a observat pe Gheorghe Dincă cum o aducea pe aceasta acasă, cu maşina, potrivit unor surse ale România TV.

Dincă ar putea declara că a fost obligat să recunoască uciderea Luizei

Miercuri, Gheorghe Dincă a stat ore bune la sediul DIICOT pentru a-şi studia dosarul, iar astăzi va fi audiat de către procurori, în urma cererii făcute pentru a-şi schimba declaraţia. După ce i s-ar fi adus la cunoștință posibilitatea ca soția sa să fie audiată, din nou, Gheorghe Dincă ar fi avut un acces de furie la adresa procurorilor. Drept urmare, acesta ar putea să declare că a fost obligat să recunoască uciderea Luizei, în schimbul protejării familiei sale, au declarat surse apropiate anchetei pentru Evenimentul Zilei.

Între timp, fiica unei polițiste din Craiova susține că a fost martora unui episod șocant, care ar privi o a treia victimă a lui Dincă: ea spune că se afla în trafic atunci când a văzut o fată care a sărit din mers din mașina lui Gheorghe Dincă și a luat-o la fugă pe străzi. A povestit că era la semafor, chiar în spatele mașinii criminalului din Caracal, când a văzut-o pe tânăra care era cât pe ce să fie și ea ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Cancan.

Criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferiță. Când a ajuns în dreptul mașinii ei, i-a cerut să-i dea numărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i-a blocat numărul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.