Reghecampf tocmai a semnat un contract de doi ani!

Universitatea Craiova a transmis recent pe pagina sa de Instagram că „Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei”, după ce a semnat un contract „valabil pe o perioadă de 2 ani”. Astfel, primul antrenament va avea loc mâine după-amiază.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, este scris într-o postare realizată pe pagina de Instagram a Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf a plecat recent din România

După ce a avut parte de o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere personal și profesional, Laurențiu Reghecampf a plecat în Grecia. Totuși, acesta nu este însoțit de soția lui, deoarece aceasta se află în Dubai. În acest context, Anamaria Prodan a explicaat că Reghecampf se roagă la o biserică în Grecia alături de fiul lor, Luca.

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar Bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Cât timp Reghecampf se află în Grecia, Anamaria Prodan a rămas în Dubai.

„Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți”, a explicat impresara pentru sursa menționată.

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Busca