În acest sens, ANNA CORI, magazin de încălțăminte care depășește standardele de calitate cunoscute, iese în întâmpinarea tuturor cu colecții vaste de pantofi dedicati sezonului friguros. Realizată din piele de cea mai înaltă calitate, aceasta reușește să asigure confortul dorit în orice condiții de vreme. Pe annacori.com/ro sunt disponibile atât colecțiile dedicate părții feminine, cât și celei masculine.

4 recomandări de încălțăminte pentru o iarnă călduroasă

Pentru că încălțămintea de iarnă este mult mai restrictivă decât cea dedicată sezonului călduros, îndeplinirea unor condiții legate de estetică este de preferat. În general, preferințele feminine sunt orientate către bocancii sau cizmele simple, cele care nu au amprenta personalității reprezentând soluția cea mai la îndemână.

O femeie nu ar trebui însă să se mulțumească niciodată cu puțin, de aceea magazinul ANNA CORI susține dorința acesteia de a ieși din anonimat. Modelele de cizme, botine și bocanci pe care le propune sunt dovada clară a acestui lucru. Iată care sunt 4 dintre cele mai distincte modele de pantofi ce pot asigura atât o eleganță aparte, cât și personalitate oricărei ținute de iarnă – toate fără a depune un efort stilistic însemnat.

Botinele din piele naturală

 

Adeptele stilului clasic pot opta oricând pentru o pereche de bocanci până la gleznă. Modelele realizate în stilul anilor 90 ar putea fi soluția cea mai potrivită pentru acestea. Pentru a adăuga un plus de noutate însă look-ului, detaliile metalice ar putea aduce o notă de actualitate încălțămintei.

În acest sens, magazinul online www.annacori.com/ro propune botinele din piele naturală, ce se prezintă sub un design extrem de simplu si modern, diferența de stil făcând-o detaliul metalic din zona călcâiului. Se poate asorta cu ușurință unei varietăți de ținute casual, alcătuite fie din blugi skinny, fie din fuste sau rochii cu un design mai îndrăzneț.

Botinele din piele întoarsă

 

Dedicate îndeosebi adeptelor stilului elegant, acestea constituie cheia unei ținute cu stil, impunătoare. Pantofii cu toc vor face întotdeauna diferența în ceea ce privește senzualitatea emanată de o femeie, iar modelul propus de ANNA CORI pune un accent deosebit de acest aspect. Pe site-ul său se regăsesc diverse modele de botine, cele din piele întoarsă remarcându-se atât prin simplitate, dar mai ales prin noutatea pe care o aduc. Sunt ideale pentru completarea unor ținute memorabile, alcătuite atât din îmbrăcăminte office, cât și din rochițe din dantelă sau catifea.

Cizmele din piele întoarsă

Se numără printre modelele de încălțăminte ce reușește cel mai bine să evidențieze frumusețea feminină, dar mai ales cea a picioarelor. Clasicul negru este și de această dată preferat, însă asta nu înseamnă că nu se pot face și excepții. Varianta aceasta este preferată pentru că oferă impresia de picioare subțiri și lungi. Întreaga ținută capătă o cu totul altă valență alături de o pereche de cizme de piele întoarsă aspectuoasă.

 

Botinele damă casual

Deoarece orice femeie își dorește să își accentueze feminitatea, chiar și o pereche de botine casual este preferată în alegerea încălțămintei. Atât timp cât aceasta păstrează linia calității și a eleganței, combinația ideală de încălțăminte casual, efectul final va fi scontat. Plusul poate fi adus și de această dată prin modelele cu detalii metalice discrete – nuanțând excentricitatea ținutelor. Întregul corp este pus în evidență prin tocurile relativ mici alei unei perechi de botine precum sunt cele propuse de magazinul online annacori.com/ro.

Indiferent de preferințele de design, negrul rămâne culoarea cel mai des purtată, întrucât permite completarea unei varietăți de combinații vestimentare, fără a încărca sau a crea impresia de exagerare. Desigur, asta nu înseamnă că orice altă nuanță trebuie evitată. Din contra, unele reprezentante feminine ar putea să se exprime mai curând printr-o pereche de cizme de piele întoarsă maro, spre exemplu.

O atenție sporită trebuie acordată întotdeauna modului în care se realizează închiderea – cu cât aceasta este mai simplă și practică, cu atât este mai bine și comod.

Acestea sunt câteva dintre propunerile făcute de experții în încălțăminte din piele naturală, ANNA CORI. Pentru că preferințele variază, deseori ducând chiar în extreme, doritoarele găsesc pe annacori.com/ro o multitudine de modele de botine, bocanci și cizme calitative, realizate din piele de calitate – soluția ideală pentru confortul picioarelor pe timp de iarnă și pentru o estetică ireproșabilă.