Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la Master Chef

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta sezonul nouă al Master Chef România. Cei trei bucătari chefi s-au reîntors pe platourile de filmare de la PRO TV. Au prezentat împreună primele trei sezoane ale show-ului culinar. Acum, vor prezenta „sezonul trei la puterea a doua”.

Vedetele simt că s-au reîntors acasă. Revenirea pe platourile de filmare ale PRO TV-ului le dă senzația „primei iubiri care nu se uită niciodată”. Sunt nerăbdători să-i întâlnească pe noii concurenți. Înscrierile au început deja.

„E ca atunci când te întorci acasă”, a zis Cătălin Scărlătescu.

„Ne-am reîntors acasă, a fost emoționantă intrarea”, a spus, la rândul său, Florin Dumitrescu.

„Ca prima dragoste care nu se uită niciodată și te întorci acasă”, a adăugat Sorin Bontea.

Cătălin Dumitrescu le-a reamintit tuturor că „la primul sezon au fost spectaculoși”. Este ferm convins că, acum, după încă 12 ani de experiență în fața micului ecran, va fi și mai frumos. Se așteaptă să vadă numai farfurii frumoase și preparate gustoase.

„N-am să uit niciodată în viața mea reacția celor din piețe care îmi spuneau tot timpul ‘Băi, Scărlătescule, ce le-ați făcut ăstora, că au început să facă plating în farfurie?’. Deci, noi suntem vinovați pentru acea sintagmă de șef de pe bluzele bucătarilor și cred că noi suntem primii care am deschis acea poartă a curajoșilor de-a găti.

Dacă la primul sezon am fost spectaculoși, gândiți-vă ce o să fie acum, după încă 12 ani de experiență, în care nu am făcut decât frumos. Ce să ne așteptăm? Numai la farfurii frumoase.”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Sunt nerăbdători să-i întâlnească pe noii concurenți

Sunt nerăbdători să-i întâlnească pe noii concurenți. Înscrierile au început deja.

În trecut, Sorin Bontea era „destul de răuț”, acum, însă, este mai înțelept, așa că participanții n-au de ce să-și facă grijă. Are un sentiment că va fi totul bine.

„Eram destul de răuț și m-am transformat. Și acum zic eu că și mai înțelept sunt. Eu sper că va fi bine, sentimentul meu este că va fi bine. Îmi place și mi-a plăcut întotdeauna MasterCheful”, a zis el.

Florin Dumitrescu se așteaptă la concurenți curajoși, care vor să-și schimbe viața în bine. Speră că noii concurenți vor da totul pentru pasiunea lor: gătitul. A reamintit tuturor că „din Master Chef se pot face minuni”.

„Mă aștept de la oameni curajoși care vor să își schimbe, să își îmbunătățească viața, care vor să dea tot pentru pasiunea lor pentru gătit, să urmărească modelele celelalte care au demonstrat că din Master Chef se pot face minuni. Dacă luăm toată energia noastră și o punem în același loc, o să iasă super exploziv”, a explicat el.