Scandal imens pe scena politică autohtonă cu două săptămâni înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale. Șeful ProRomânia, Victor Ponta, lansează acuzații extrem de grave la adresa lui Klaus Iohannis și a Vioricăi Dăncilă. Ex premierul susține că există un blat între șeful statului și Dăncilă și că toate toate jocurile sunt făcute pentru ca Iohannis să câștige triumfal al doilea mandat.

”Acum este clar pentru orice om : toata campania, banii, aranjamentele si voturile pentru “Marioneta” Viorica Dancila au un singur scop – sa asigure victoria triumfala si fara nicio bataie de cap in turul al doilea pentru Klaus Iohannis! Viorica este singurul om de pe Planeta care nu isi da seama de acest adevar simplu!

Mai bine sa fim onesti – nu trebuie manipulati oamenii din nou – Cine voteaza in primul tur cu Viorica Dancila mai bine voteaza direct cu Klaus Iohannis, ca e acelasi lucru!

Daca totusi vreti un tur al doilea corect, cu dezbateri si proiecte ( pe care este imposibil sa le vezi pana pe 10 Noiembrie) – atunci votati Mircea Diaconu ; sau alt candidat decat “Marioneta” Viorica! Simplu !

Eu din acest motiv votez Mircea Diaconu – va rog pe toti sa ganditi si sa faceti ceea ce credeti ca e corect pentru dvs si pentru noi toti!”, sunt acuzațiile extrem de grave ale lui Victor Ponta pe o rețea de socializare.