Scandal între PNL și USR PLUS. Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care informează că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a trecut la amenințări la adresa consilierilor liberali dar și la adresa viceprimarului Ramona Porumb.

„Sunt pur și simplu siderat. Nu am crezut că putem trăi asemenea momente în România anului 2021 (…)

Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (…) a dat buzna în biroul viceprimarului PNL, aflat în ședința de Consiliu, ca să anunțe consilierii acestuia că dă afară din primărie viceprimarul PNL și staff-ul ei.

Vor fi mutați în altă clădire și au la dispoziție…seara aceasta să se mute”, scrie președintele PNL Sector 1.

Scandal între PNL și USR PLUS. De la ce a pornit totul

Sebastian Burduja informează că, în cadrul ședinței de Consiliu, la punctul despre situația școlilor, primarul Clotilde Armand a ieșit din sală pentru a scrie o postare pe Facebook.

„Păcatul este că echipa PNL a avut “tupeul” să pună întrebări dificile și să ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi.

Si despre halucinantele întâmplări de la ADP (…) Dupa ce a revenit in ședinta de consiliu, explicația primarului Armand a fost aceasta: „v-am facut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama ca nu apreciati această concesie”. Judecati dumneavoastră”, scrie Burduja.

Miercuri, Clotilde Armand a declarat că ședința Consiliului Local a fost deturnată de consilierii PNL și PSD

„Şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi, în care trebuia să discutăm despre spitale, şcoli, reforma Poliţiei locale şi despre digitalizarea ADP, a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD, care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgenţa lor.

Compania respectivă a emis fix în timpul şedinţei un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră.

Mai există şi alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii şi doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid nişte facturi emise nelegal de compania de salubrizare.

Normal, e dragoste mare între consilierii PNL şi firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă şi tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România”, a scris Clotilde Armand.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei