S-au aflat noi detalii despre monstrul de la Caracal. Despre acesta a vorbit Dumitru Coarnă, luni seara, la TVR.

Moderatorul emisiunii, Ionuț Cristache, l-a întrebat ce i s-a promis lui Dincă de a recunoscut imediat după discuția avută cu polițistul care l-a audiat.

Acesta a spus că nu i s-a promis nimic dar că știe că a stat de vorbă cu un polițist.

„Iar după ce a stat de vorbă cu acest polițist, Dincă, la scurt timp, vine și recunoaște cele două fapte de omor. Dincă îl cunoaștea pe acel polițist sau îl știa”, a susținut Dumitru Coarnă.

El a explicat că Dincă îl știa dintr-o anumită conjunctură și a avut încredere în el. „Pe mine mă știe multă lume”, a continuat Dumitru Coarnă. Întrebat de unde îl știa Dincă, Coarnă a susținut că nu poate să ofere detalii, pentru „că suntem în anchetă și nu pot să fac acest lucru public”.

„Poate era din zonă?”, a insistat Ionuț Cristache. „Sunt mai mulți de poate aici. Poate era din zonă, poate, poate, poate… (…) Nu pot să vă răspund în acest moment, înțelegeți-mă”, a venit răspunsul.

El a precizat că ar trebui eliminată din discuție o relație anterioară între cei doi?. „Da. Și să introducem în discuție buna credință a polițistului. Vă spun din ce știu eu. Știu că polițistul este de bună credință”.

Coarnă și-a exprimat convingerea că se va afla adevărul în curând.