Reprezentanții Fox News i-au în considerare o intrare pe piața media din România, mai ales după ce CNN a făcut o astfel de mișcare prin intermediul Antenei 3. Fox News este o cunoscută televiziune de peste ocean, iar proprietarul ei este nimeni altul decât Rupert Murdoch.

Decizia de a intra pe piața românească nu este una de ici de colo, având în vedere că anul viitor este unul important pentru România deoarece vom avea parte de mai multe runde de alegeri.

Surse au declarat pentru stiripesurse.ro că reprezentanții televiziunii americane au început negocierile cu mai multe posturi TV importante de la noi din țară, aici intrând România TV și Prima TV. Există informații care spun că Antena Stars ar fi primit o ofertă concretă de la televiziunea americană, însă nimic nu este concret. Pe lângă discuțiile cu televiziunile din România ar fi existat și discuții cu vedete de la noi, iar una dintre ele ar fi fost chiar Denise Rifai.

Denise Rifai nu a dat niciun detaliu cu privire la o posibilă viitoare colaborare cu Fox News

În urma acestor informații, sursa anterior menționată a precizat că a contactat-o pe Denise Rifai pentru a oferi un punct de vedere în acest sens, însă moderatoarea de la Kanal D a spus că nu poate da mai multe declarații. Vedeta a mai spus că este în continuare sub contract cu Kanal D și că toate declarațiile pe care le face sunt transmise prin intermediul departamentului de relații publice al televiziunii turcești.

„Sunt în continuare sub contract cu Kanal D și toate declarațiile pe care le pot face trebuie să le transmit prin intermediul departamentului de relații publice al Kanal D. Nu pot comenta în niciun fel toate aceste informații”, a declarat prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

În cazul în care aceste informații se dovedesc a fi adevărate, atunci Denise Rifai ar deveni a doua vedetă ca a pornit de la Realitatea și a preluat conducerea unei televiziuni importante. Amintim că același lucru s-a întâmplat și cu Andra Miron, aceasta preluând conducerea Euronews România.