Totodată, el a spus, referindu-se la denunţătorul din acest dosar, deputatul USR Emanuel Ungureanu, că ”nu va lăsa lucrurile să scape de sub control”, punctând că nu a dat în judecată pe nimeni până acum. 

”Nu am primit informaţii despre ilegalităţi la Institutul de Transplant. Ce se întâmplă acolo nu este treaba primarului, ci a organelor de anchetă. Am avut o intervenţie de urgenţă la Institutul de Urologie în 2005.Apoi, am mai avut două intervenţii, una în 2015 pentru care am plătit 1500…un început de colică renală. Nu mai am bonurile, dar se poate verifica că am plătit. Nu am dat în judecată pe nimeni până acum, 
dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă. Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (n.r. – dr. Lucan) pentru un dosar. Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea”, a spus Boc la ieşirea de la DIICOT. 

Totodată, el a precizat că medicul Lucan a fost tratat de Primăria Cluj la fel ca toţi ceilalţi investitori. 

”La Cluj, vreau să fie foarte clar, toţi investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadru legal, sunt sprijiniţi, dacă nu au, nu sunt”, a adăugat edilul. 

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, s-a prezentat miercuri la DIICOT pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

Boc a fost citat şi săptămâna trecută la DIICOT, însă audierea sa a fost amânată deoarece citaţia nu a ajuns la timp.

Audierea a avut loc după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe primar că l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privată Lukmed.

AGERPRES