Premierul Emil Boc, împreună cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, au inaugurat centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din judeţul Timiş, testând calitatea lucrărilor cu o Dacia Duster în care au pus un pahar cu apă.

Premierul Emil Boc s-a urcat la volanul unei Dacii Duster, anunţând că va testa calitatea lucrărilor la fel cum făcea atunci când era primarul Clujului, cu ajutorul unui pahar cu apă aşezat pe bord. Ministrul Radu Berceanu a aşezat pe bord un pahar cu apă, iar cei doi, însoţiţi de presă şi SPP, au pornit să testeze calitatea lucrărilor.

La final, premierul Emil Boc s-a declarat mulţumit de calitatea drumului.

„Sunt mulţumit. Nu s-a vărsat nicio picătură din pahar. La fel testam calitatea drumurilor şi pe vremea când eram primar al Clujului şi drumurile pe care le-a testat în acest fel sunt bune şi acum”, a afirmat premierul.

Dacia Duster, prietenoasă

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre Dacia Duster, premierul a răspuns: „Este o maşină silenţionasă, prietenoasă, bună. Recomand tuturor românilor să o cumpere”, a spus Boc.

Lucrările la acest drum de 9,6 kilometri au început în martie 2008 şi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, au fost finalizate la termen.

Costul centurii ocolitoare a Lugojului este de 27,7 milioane de euro, banii fiind asiguraţi de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

SURSA: Mediafax

Citeşte şi Statul nu mai are bani pentru exproprierea terenurilor necesare construcţiei de drumuri

Citeşte şi Boc: În septembrie vom lua o serie de măsuri pentru susţinerea activităţii economice