“Peste 21 de milioane de persoane, de la bebeluși până la seniori, și-au pus încrederea în noiși au ales să zboare la bordul avioanelor noastre. Precauția, atenția și măsurile de prevenție sunt valorile Blue Air care ne permit să oferim siguranță și o experiență frumoasă de zbor. Acum, venim în sprijinul pasagerilor cu un produs exclusiv care oferă mai multă liniște și confort, din momentul în care cumpără biletul, până revin acasă”, a precizat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.
Noua poliță de asigurare a călătoriei, destinată special clienților Blue Air, oferă protecție în fața unei game foarte largi de riscuri. “Situațiile neprevăzute se pot ivi oricând. Dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să alegem cele mai bune instrumente care să ne protejeze. De astăzi, cu polița Safe Travel Protect de la OMNIASIG, pasagerii noștri vor avea cele mai sigure și relaxante călătorii”, a mai adăugat Răcaru, Director General Blue Air.

Polița Safe Travel Protect asigură pasagerii Blue Air în următoarele situații:
• Asistența medicală de urgență în cazul producerii unui accident sau a unei îmbolnăviri;
• Accidente persoane;
• Pierderea, distrugerea, avarierea și întârzierea bagajelor;
• Răspunderea civilă a asiguratului pentru prejudiciile înregistrate de terţe persoane;
• Daune survenite în timpul călătoriei în legătură cu documentele de identitate / paşaportul, documentele autovehiculului personal, cardurile bancare, biletele de transport;
• Întreruperea călătoriei;
• Ratarea plecării;
• Tranzacții frauduloase efectuate cu cardul bancar al asiguratului, pierdut sau furat în timpul călătoriei;
• Franșiza Casco Rent a Car – acoperă, în limita sumei asigurate, partea din daună suportată de către asigurat (franşiza), în baza unei poliţe de asigurare Casco încheiată pentru autovehiculul închiriat în timpul călătoriei, în cazul unui accident de circulație sau în caz de furt.

La rândul său, Mihai Tecău, Președinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group a precizat că “dezvoltarea OMNIASIG înseamnă și extinderea către noi zone de servicii de asigurare, pentru a oferi valoare adăugată unor noi categorii de clienți, evoluând astfel prin adaptarea la noi așteptări și cerințe. Astfel, suntem onorați să demarăm acest parteneriat cu Blue Air, o companie aeriană extrem de importantă în România. Apreciem în mod deosebit deschiderea Blue Air de a facilita accesul clienților săi la servicii de asigurare a călătoriei, aceasta fiind o dovadă clară de responsabilitate față de călătorii săi”.

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. În cei 13 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 21 de milioane de pasageri, iar în anul 2017 a transportat 5.061.790 pasageri, cu 70% mai mult față de 2016.