Blue Air mai precizează că prețurile biletelor încep de la 29,99 Euro/ segment, taxe incluse. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de calatorie.

Compania de transport aerian a lansat ruta București – Londra Heathrow Terminal 2 pe 01 decembrie 2020 și, pentru a răspunde cererii in crestere, va introduce doua zboruri zilnice, oferind conexiuni convenabile, atat dimineața cat și seara, între cele două orașe.

„Suntem foarte incântati de performanța rutei Londra Heathrow T2 – București și, cel mai important, am primit un feedback foarte pozitiv de la clienții noștri, care pot acum să beneficieze de primul serviciu cu tarife ultra-low-cost si cu conexiuni rapide până în inima Londrei.

Blue Air se angajează să devină optiunea preferată de transport aerian pe ruta Londra-București și suntem bucuroși ca, incepand cu Orarul de Vara 2021, să putem mări frecventa zborurilor la două pe zi.

Blue Air devine astfel cel mai mare transportator aerian care opereaza între București și Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie și unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa și din lume”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, compania are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737.

În cei 15 ani de activitate, operatorul de transport aerian a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursă foto: Dreamstime