„Timp de trei zile, de vineri până duminică, pasagerii Blue Air sunt invitaţi să navigheze pe flyblueair.com, să îşi aleagă următoarea destinaţie şi să îşi rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/segment.

Prin această promoţie, Blue Air doreşte să vină în întâmpinarea dorinţei de călătorie a pasagerilor săi şi să încurajeze revenirea la zbor, mizând pe preţuri accesibile tuturor şi pe încrederea în rigurozitatea protocoalelor de siguranţă sanitară la bord”, se arată în comunicat.

Promoţia de Blue Weekend oferă 9.999 de locuri la preţul de 9,99 euro pe toate rutele şi destinaţiile din orarul de iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă, cea mai iubită vacanţă a românilor.

„După o perioadă extrem de dificilă, de-a lungul căreia întreaga lume a fost nevoită să renunţe la călătorii şi să îşi amâne planurile, Blue Air îşi propune să transmită un mesaj de încredere în zbor şi îndemnul reîntoarcerii la bucuria de a călători”, spun reprezentanţii companiei.

În ce perioadă este valabilă promoția

Promoţia este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 – 31 martie 2021.

„Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru ca aceştia să aibă un zbor lipsit de griji. Călătoria se va desfăşura în deplină siguranţă, pentru că Blue Air a luat toate măsurile de siguranţă sanitară atât la bord, cât şi în timpul operaţiunilor de îmbarcare şi debarcare”, precizează compania.