Printre accesoriile aflate la promoţie vinerea aceasta se numără căşti bluetooth, capace de protecţie pentru smartphone-uri, încărcătoare, tocuri și huse, suporturi pentru maşină sau genţi de laptop.

Reducerile de preţ pentru gama de accesorii se ridică până la 50 %, cel mai ieftin produs comercializat de companie în cadrul evenimentului Black Friday costând numai 7,9 lei.

„Este pentru prima dată când organizăm acest eveniment de shopping şi ne-am concentrat în special pe segmentul de accesorii, care înregistrează cel mai mare număr de unităţi vândute la nivelul produselor comercializate în reţeaua EuroGsm. Ofertele promoţionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, începând cu data de 23 noiembrie”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

În plus faţă de gama completă de accesorii pentru telefoane şi laptop-uri, EuroGsm va scoate la ofertă şi o serie întreagă de smartphone-uri şi tablete, cu reduceri de preţ de până la 20%, printre acestea numărându-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 şi tableta Allview Alldro Speed i.

„Apreciez un interes ridicat în special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vânzărilor încă de la lansare și care vineri va avea un preț promoțional de 399 de lei”, a adăugat Zoltan Halmai.

Pentru evenimentul din acest an, reprezentatul EuroGsm apreciază o creştere a vânzărilor cu 50% faţă de o zi normală din această perioadă.